lili92 написа:Мен не ме учудва, защото в Библията пише че обикнаха тъмнината повече от светлината, понеже делата им бяха зли. Винаги ще ги има тези, които се противят. Както казах- можем да се молим на Бог да отвори очите на сърцата им, за да видят че са грешни и да се покаят. Защото Той може да направи път, дори там където няма.Силата на молитвата е по- голяма отколкото можем да си представим. Един съученик твърдо се противеше и беше убеден, че няма Бог. И аз му казах: Е добре, но аз ще се моля за теб. И той вика: НЕЕЕ, само не се моли
![]()
![]()
Съгласен съм , ако всички ни послушат Всичко ще се оправиlili92 написа:Аз да ви кажа, че ако не им кажем за Бог( така пише в Библията), Той ще ни държи отговорни за тях. Естествено, трябва да чакаме Бог да ни води кога и на кой да говорим. Аз съм много благодарна на Него, тази година се спаси един мой съученик и много се промени. Слава на Бога имам и още един съученик християнин, вече сме трима. Молете се и не се отказвайте, защото Бог може да направи път,дори и там където няма. Той най- добре знае пътя към сърцата на хората, а волята му 100% е да се спасят, така че... молете се. Господ с вас.
Драги Бозов ти си на едно много интересно място в интересно време и естествено че си поставен пред истински проблеми .Това е истинско изпитание както пише Шри,но едно е да приемеш тяхното мислене а друго да го разбереш и никога да не го приемаш,тук няма място за конформизъм.Последното е много опасно и виж какви хора посещават храмовете невярващи ,атеисти ,за театъра ,за спектакъла ,защото другите така правят ,традицията да запалим една свещ и прочие тук Бог го няма ,има Традицията която е обожествена и превърната в идол и всички и се покланят от Президента до последният просяк.Тези които ти се подиграват не са атеисти , защото за да си против някого той трябва да е конкретно лице ,Те не са против Христос защото не познават Христос,атеист е Луцифер-той е против Бога когото познава много добре нали..Това за което можеш да спориш като първа крачка с твоите приятели е имали Бог,кой е създал света .Като стигнете ,че май има нещо -Космически Разум ,Бойко Борисов или там извън земни като последният ,трябва да се спрете на темата- поли или монотеизъм.В един момент приемайки че има Бог невярващите ще трябва да избират и ти ще бъдеш един чудесен пример ако си християнин за пример .Много ти е тежка задачата братко и моли се Господ да е с теб и да ти помага сам няма да можеш .Бъди успешен и благословен и както казваше Исус на онези в лодката ,,Аз съм ,дерзайте !''shri1 написа:Извратен, но техен.
Приеми го, като изпитание.
ЗдравейLIGHT написа:здравйте и от мен аз имам същия проблем ако се отнася за училището де .Просто много луди глави имаше имаше и тормоз над мен и други които не бяха така войнствени или както мен и един добър приател вярващи който и сега имам приателски отношения с него.Беше ми много трудно за да оцелеш почти без вреда трябва да си двуличник и да ближижиш гъзовете(извинявам се много) на другите за да се покажеш че си като тях.Аз съм на 20 и за съжаление нямам приатели ни един само познати които виждам много рядко.Наистина това е много трудно преживяване а сега най голимея проблем ми е че ме срам да говоря за ИСУС за да не би да ме вземат за смахнат.Това направо ме влудява мразя това чувство немога да го махна не изкам хорските мнения да ми влиаят. Това много ме мъчи ако някой може да ми помогне ще съм му благодарен моля
Глупости. Нали отговорът на молитвата понякога е "Не."? Ако пък аз греша, още по-добре, в момента говорите с бъдещ мулти милиардер. LOL.mileton4eto написа:НАЙ-ГЛАВНОТО ВЪВ МОЛИТВАТА Е ВЯРАТА ,чЕ ТОВА ЗА КОЕТО СЕ МОЛИШ ЩЕ СТАНЕ РАНО ИЛИ КЪСНО Т.Е. КОГАТО БОГ Е ОТРЕДИЛ!!!!!!!!!1![]()
![]()