Изхвърля ме от форума

Отговори
Потребителски аватар
Kopu
Добродетел
Добродетел
Мнения: 26
Регистриран: 10 юли 2010 21:39
пол: мъж
църква: Българска Божия църква

Изхвърля ме от форума

Мнение от Kopu »

Здравейте,
Искам да попитам това някаква настройка ли е или бъг ? Влизам с потребителско име и парола, след това излизам от страницата влизам веднага отново и пак трябва да въвеждам потребителско име и парола. Това се случва, дори и като задам, че искам да ме запомни :/
Ако напиша линк към форума в пост и го натисна, изпраща ме на страницата дето е линка, но вече не съм влязъл в акаунта си, т.е. отново ме е изхвърлило :/
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Мнения: 6516
Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
пол: мъж
църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
Контакти:

Re: Изхвърля ме от форума

Мнение от Чими »

Имаш проблем с настройките на кукитата. Виж тази тема и задай правилните настройки:
viewtopic.php?f=47&t=997
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Потребителски аватар
Kopu
Добродетел
Добродетел
Мнения: 26
Регистриран: 10 юли 2010 21:39
пол: мъж
църква: Българска Божия църква

Re: Изхвърля ме от форума

Мнение от Kopu »

Ами настройките са си добре. Единственото нещо което съм променял във тоя форум е стила и инсталирането на български език. Има ли начин там нещо да съм объркал ?
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Мнения: 6516
Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
пол: мъж
църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
Контакти:

Re: Изхвърля ме от форума

Мнение от Чими »

Възможно е стила да е за по-ниска версия и това да създава проблем.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Потребителски аватар
Kopu
Добродетел
Добродетел
Мнения: 26
Регистриран: 10 юли 2010 21:39
пол: мъж
църква: Българска Божия църква

Re: Изхвърля ме от форума

Мнение от Kopu »

Чими написа:Възможно е стила да е за по-ниска версия и това да създава проблем.
Аххх, да мисля че е за по-ниска версия, но четох коментари, че не прави проблеми. Иначе кукии защитата ми е включена, но като я изключа и се оправя с кеша, няма резултат, така че май не е от нея :/ Ще пробвам да сменя стила да видя какво ще стане.


Да, от стила е :( Ще търся да видя дали има нещо по въпроса. Който е използва PBTech, да знае, че дава тоя дефект...
Благодаря ти Чими
Отговори

Върни се в “Въпроси и помощ за phpBB 3.1”