Не излиза опция за сваляне на прика4ен файл ?

Тук може да зададете въпрос и да потърсите помощ
Правила на форума
Всички материали са за безплатно ползване. Копиране на обяснения, модове и уроци по други сайтове може да става само ако се посочи като източник този сайт с връзка към него.
Отговори
Потребителски аватар
silverpatrik
Добродетел
Добродетел
Регистриран: 14 апр 2013 16:57

Не излиза опция за сваляне на прика4ен файл ?

Мнение от silverpatrik »

Здравей Чами ! Ситуацията е такава - Слагам снимка за прика4ен файл . Появява се нормално, но след това няма нито "hover" на мишката за да се отвори допълнително , нито излиза някъде опция за сваляне. Ако е свързано с настройките за правата --- какво ли не пробвах . Обясни в няколко стъпки какво трябва да задам като права в разделите за "роля, глобални и кви бяха още там ", че то голяма лудница и с тези права.

(толкова ли съм некадърен; чак ме е срам да питам, но друго ве4е не се сещам)
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
Контакти:

Re: Не излиза опция за сваляне на прика4ен файл ?

Мнение от Чими »

Щом се появява изобщо снимката, то значи, че правата са наред. Ако има забрана за виждане на прикамени файлове, то снимката няма изобщо да се появи. Не знам защо не може да се сваля и дали изобщо това не е нормално, при мен не може да се прикача снимка и не съм пробвал какво е нормалното състояние.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Потребителски аватар
silverpatrik
Добродетел
Добродетел
Регистриран: 14 апр 2013 16:57

Мнение от silverpatrik »

да не би да свързано с липсата на галерията Imagemagick . нямам друго обяснение. Защото някъде съм виждал как се отваря файла в друг прозорец и отделно имаш възможност преди това да свалиш този прика4ен файл.
За жалост не намирам нищо конкретно по този "проблем". Или може би аз не търся правилно в гугъл.Знам ли ве4е. уморих се няколко дена по цели нощи само това.

- отделно от това - Поздравления за хубавият изглед сайта ти ! Вижда се , че си вложил много време и старание ! ! ! -

(сетих се да питам и нещо друго в последният момент : какво време се задава за най-дългата продължителност на сесия в сек. ?)
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
Контакти:

Мнение от Чими »

Колко най-дълго може да бъде не знам, тук е зададена 3600 секунди.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Отговори

Върни се в “Въпроси и помощ за phpBB 3.0”