Христова, като дойде Христос на земята, няма пастора да те спасява. Затова аз пък те съветвам да отвориш откровение и да изследваш сама какво е положението. На Агапе й е такава каша в главата, че и сама не си разбира какво говори. Първо, така наречената "Голяма скръб" изобщо не са онези 1000 години за които се говори в Откровение. Хронологията е толкова ясно описана, че не може да се обърка. Очевидно малко преди Второто пришествие ще настъпи "Голямата скръб". През нея ще минат вярващите, които са по това време на земята. И те ще бъдат истински вярващи, а не някакви псевдо, както се опитва да внуши Агапе. Веднага се подкрепям с Библията:A-G-A-P-E*Q написа: Добре би било да поговориш с пастера си, по тая тема, че една неделна служба да ви проповядва
Тогава един от старците проговори, като ми каза: Тия облечени в бели дрехи, кои са? и откъде са дошли?
И рекох му: Господине мой, ти знаеш. А той ми каза: Това са ония, които идат от голямата скръб; и са опрали дрехите си, и са ги избелили в кръвта на Агнето.
Откровение 7:13-14
Така, идва Христос на земята и възкръсват всички вярващи и заедно с живите вярващи се взимат в небето:
И тук има нещо много важно - за тези, които възкръсват при Второто пришествие се казва, че повече няма да умрат и ще живеят вечно с техния Бог -14. Защото, ако вярваме, че Исус умря и възкръсна, така и починалите в Исуса Бог ще приведе заедно с Него.
15. Защото това ви казваме чрез Господното слово, че ние, които останем живи до Господното пришествие, няма да предварим починалите.
16. Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик, при глас на архангел и при Божия тръба; и мъртвите в Христа ще възкръснат по-напред;
17. после ние, които сме останали живи, ще бъдем грабнати заедно с тях в облаците да посрещнем Господа във въздуха; и така ще бъдем всякога с Господа.
1 Солунци 4:14-17
От тук става и ясно, че има и втора смърт, която се случва след въпросните 1000 години и тя е окончателна. Е очевидно е, че всички които не са възкресени при Второто пришествие, ги чака на по късен етап тази "втора смърт". Естествено това не са вярващи а точно обратното. Става ясно, че тези 1000 години не са "Голямата скръб".Блажен и свет оня, който участвува в първото възкресение; над такива втората смърт не ще има сила; а те ще бъдат свещеници Богу и на Христа и ще царуват с Него хиляда години.
Откровение 20:6