Re: Проповеди!!
- A-G-A-P-E*Q
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 04 сеп 2007 11:02
- характер: Ами мразя лъжа и лицемерие
- Контакти:
:) Обичам да се закачаммм :)
Чимко :) липсва ми една усмивка :) да си я срещал случайно в иконките или и нея си затрил..? :)
Иоан 3:16
http://www.jesuswho.org/bulgarian/nowthat.htm
Чимко :) липсва ми една усмивка :) да си я срещал случайно в иконките или и нея си затрил..? :)
Иоан 3:16
http://www.jesuswho.org/bulgarian/nowthat.htm
- Приятел
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 24 юли 2009 15:33
- характер: Вярва с тези, които обичат.
- Контакти:
ДОБРО И НАЗИДАТЕЛНО СЛОВО ЗА ЦЪРКВАТА ХРИСТОВА
Служение Васил Петров
"Чрез Бог можем всичко, което е по Неговата воля"
- chernobeleev
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 25 яну 2009 23:06
- църква: Неденоминационна църква
АПРОПО...проповеди?Буквално минах като трамвай покрай рекламни пана,предпочитам да чета проповедта на Планината от Матея на Христос,или проповедите на Спърджън или Уесли,да ме извинява и моля да ме прости Агапео обаче този начин на поднасяне ще накара много хора да подминат сергията и, въпреки че убеден съм в нейното искрено желание и вяра че е за добро ,както и в това че в тези проповеди има хубави неща.Формата и формата според мен не са за този форум,както и тази оцветеност и натруфеност нещо като ,,Барококо''стил..На мен ще ми е по интересно ако Агапео със свои думи ракаже и покаже есенцията аромата на тези проповеди в няколко изречения ,да ме зариби в кавички за да да спра старият трамвай и да ги прочета ,апропо по така..
- Победа
- Благочестие
- Регистриран: 14 яну 2008 17:09
Чернобелев често забаряме че осван слепи вярващи хора има и глухи , които видиш ли не могат да слушат проповеди.chernobeleev написа:АПРОПО...проповеди?Буквално минах като трамвай покрай рекламни пана,предпочитам да чета проповедта на Планината от Матея на Христос,или проповедите на Спърджън или Уесли,да ме извинява и моля да ме прости Агапео обаче този начин на поднасяне ще накара много хора да подминат сергията и, въпреки че убеден съм в нейното искрено желание и вяра че е за добро ,както и в това че в тези проповеди има хубави неща.Формата и формата според мен не са за този форум,както и тази оцветеност и натруфеност нещо като ,,Барококо''стил..На мен ще ми е по интересно ако Агапео със свои думи ракаже и покаже есенцията аромата на тези проповеди в няколко изречения ,да ме зариби в кавички за да да спра старият трамвай и да ги прочета ,апропо по така..