ИЗЯВЛЕНИЕ относно гей-парада в София

Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
Контакти:

Re: ИЗЯВЛЕНИЕ относно гей-парада в София

Мнение от Чими »

То и всички останали грешници трябва да умрат, като аз и ти сме първи, но добре, че Бог обича и мъжеложците и онези дето мразят мъжеложците, та затова все още всички сме живи, колкото и противни да сме.

А ако още веднъж си позволиш подобно изказване ще ти забраня достъпа до форума.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Потребителски аватар
zashto
Вяра
Вяра
Регистриран: 31 юли 2014 13:30
църква: Православна църква

Мнение от zashto »

zashto написа:Първо, да изясня, че съм твърдо против хомосексуалността, но далеч не е заради Библията... мисля, че Библията все пак си е въпрос на тълкувание и е нелепо да приемаме буквално нещата написани там... дори буквалните неща, не мисля, че трябва да се приемат буквално... нелепо е да приемаме, че сме създадени от кал... нелепо е и да приемаме, че Бог е създал света за точно 6 дена, при положение, че понятието ден е абсолютно относително, в смисъл, ние просто не сме способни да приемаме буквално нещата, защото не разбираме така или иначе буквално нещата...но специално за хомосексуализма, не е нужно да го пише в Библията, за да разбираме, че е кофти и че е изкривяване на природата на човека в не-добра посока, да не говорим, че причините за това изкривяване са още по-кофти от самото изкривяване и като цяло е вредно за обществото... но в днешно време твърде много неща, които са вредни се толелират, та просто няма смисъл да се борим срещу тях... в такива моменти най-правилно е да се борим със себе си и да останем верни на разбиранията си, да не падаме в капана, пък то Господ или природата(за невярващите) си знае работата :good:
моля, ако някой от вярващите не е съгласен с казаното от мен да си каже... не съм дошъл тук просто да споря, а искам да видя вашата гледна точка по случая и по-скоро гледната точка на хората, които са си отдали живота на религията :good: и да поясня, че по-скоро въпроса пада върху относителността на Библията и начина по който трябва да я възприемаме, а не толкова върху хомосексуализма. Ако е нужно бих пуснал и нова тема в съответния раздел, но просто видях, че тук се коментираше точно това и предпочетах тук да го пусна.
Потребителски аватар
Indocern
Добродетел
Добродетел
Регистриран: 06 авг 2014 12:23
църква: Православна църква

Мнение от Indocern »

Библията трябва да се приема буквално, това ти е грешка, че не приемаш Библията буквално.
Потребителски аватар
painkiller
Вяра
Вяра
Регистриран: 08 юли 2012 21:11

Мнение от painkiller »

Ами не виждам смисъл да ПАРАДират със своята сексуалност и да искат по-специално отношение за това ,че са хомо и т.н. В крайна сметка всеки е свободен да прави избори в живота си , но те се опитват да го наложат като мода или като няква привилегия ,което ме дразни лично мен. Тогава дайте и ние хетеросексуалните да си направим парад и ПАРАДИРаме за по-специално отношение.
I believe the keys to success are passion, discipline, and an open mind. I try to keep these things in mind when teaching, as well as in my eternal quest for knowledge.
Отговори

Върни се в “Църква на Адвентистите”