Е не очаквах да си избереш точно този (да не му казвам името, да не отнема правото на hard 2009
Обикновено всички си избират Естир, не знам на тебе какво ти става

Ами то какво и е толкова интересното на Естир, още като питат дали съм жена и тя сигурно е първа в списъка. Те колко жени има че да може да стане интересно, а така ето вече седмица се забавлявамеЧими написа:Айде, айде ... май малко се попрестаравате![]()
Е не очаквах да си избереш точно този (да не му казвам името, да не отнема правото на hard 2009)
Обикновено всички си избират Естир, не знам на тебе какво ти става

Чудесно! Разпознахте ме! А сега да отговоря на тези т.нар жестоки обвинения, въпреки че не съм точно обвиняемияhard 2009 написа:Здравей!
Седем пъти ,,вярно ли е ,,?
1.Вярно ли е ,че си предал Исус с целувка ?
2.Вярно ли е ,че ти се разпиляла наградата за предателството на Божия Син ?
3.Вярно ли е ,че си крадял от общата каса ,предназначена за бедните ?
4.Вярно ли е ,че когато си потърсил покаяние накрая не се е намерило такова в твоето сърце ?
5.Вярно ли е ,че си вярвал че когато хванат Исус ,тогава Той ще се осъзнае и ще викне ангелите си за да избави евреите от Римското иго ?
6.Вярно ли е ,че си писал евангелие ,но си останал неразбран от Бог и Той не ти го сложил в общата Библия ?
7.Вярно ли е всичко това - Юда !

Ако искаш само отвори нова темаhard 2009 написа:Извинявам се ,иска ми се и аз да се пробвам.Намислих си една библейска личност.Ако ви е интересно коя е тя?

Ти пък! глупости, отвори нова тема, за да е само за твоят герой, да не се обърква народа, и я пусни! Както виждаш много е забавно, а има нужда и от такива теми, иначе само сериозни не можем да бъдем, нали такаhard 2009 написа:Е добре няма да се пробвам ! Бях се сетил за Мелхиседек.