Полезни съвети при писане във форума

Проблеми и въпроси по регистрацията, ползването и др.
Единственото място, където могат да пишат нерегистрирани.
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
Контакти:

Re: Полезни съвети при писане във форума

Мнение от Чими »

Не знам за вас но за мен е много дразнещо, когато видя написано мнение от една дума "браво", "ха ха", "тра ла ла", палец нагоре, палец надолу, палец настрани, плезене и всичко друго, което всъщност не казва нищо по темата и си е чист спам.
Отсега нататък трия всички такива едносрични мнения. Има специален раздел "Говорилня" за подобни изяви.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Потребителски аватар
валентина цанкова

Мнение от валентина цанкова »

защо не мога да влизам с регистацията си. какво да направя. нямам промяна в данните но преди време някой си бе влязал в пощата ми,като у дома си. засега знам само че е изпращал съобщения през телефона ми,но нали глобал имат архив на съобщенията в сайта си разбрах като смених паролата си в сайта им.назнам дали това има връзка с това че не мога да влизам с регистрацията си .помогнете. валентина дечева
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Контакти:

Мнение от Чими »

Здравей,
ако няма промяна в и-мейла, с който си се регистрирала, може да получиш нова парола, с която да влизаш. Натисни горе в менюто "Вход", ще се отвори прозореца за влизане. Под редовете за потребителско име и парола натисни надписа "Забравих си паролата". На и-мейла, с който си се регистрирала ще ти бъде изпратена временна парола, която може да смениш от Потребителския панел, след като влезеш във форума. Ако и-мейл ти е друг, напиши ми го, за да ти го сменя в регистрирания профил и да можеш да поискаш нова парола по описания начин.
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Контакти:

Мнение от Чими »

Виждам, че някои хора не знаят как по-рационално да използват бутончето за цитат от предни мнения и цитират цялото мнение, на което после отговарят. Едно от изискванията за добро подреждане на мнението е да не цитирате цялото мнение преди вашето. Това е много дразнещо и досадно, да се чете отново същото мнение. Има друг начин, с който може да се цитира само дадена мисъл или изречение и то не само от едно мнение, а от няколко наведнъж.

Когато искате да цитиране нещо от нечие мнение, не натискайте бутона "Цитирай" на мнението на другия. натиснете бутона "Отговори" най-долу. Под бялото поле за писане, отдолу ще видите всички предни мнения но в обратен ред, най-новото е най-отгоре, после по-старото и така нататък. Във всички тези мнения има само един бутон на който пише "Цитирай". Сега маркирайте с мишката изречението или частта от мнението, което искате да цитирате и натиснете този бутон "Цитирай" в дясно, горе на съответното мнение. В бялото поле за писане на вашето мнение, ще се появи цитирано само онова, което сте маркирала с мишката. Това може да правите за всяко предно мнение, от тези, които са се появили отдолу и всички цитати от различните мнения ще се появят един след друг. Така можете също да отговаряте поотделно на части от мнението на някого, а не да го цатраждате цялото в бутона за цитат.
Отговори

Върни се в “Въпроси и предложения за форума”