Помощ как да работим с форума.
- Биляна
- Добродетел
- Регистриран: 05 фев 2010 14:08
- име: Биляна
- църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
- характер: дружелюбна
Помощ как да работим с форума.
Здравейте! Мога ли да получа отговор, как мога да кача теме във формат (.pps).Благодаря.
"Всичко, що може да върши ръката, според силите си, го върши."
Книга на Еклесиаста,9:10
- Чими
- Проклетник
- Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
- Контакти:
Re: Помощ как да работим с форума.
За съжаление този формат не може да се преглежда директно през Интернет. Има софтуер и сайтове, които конвертират тоози формат във флаш формат, но се изгубва звука и анимацията и остават само прости слайдове.
Ако искаш да покажеш презентацията по този начин, може да ползваш този сайт:
http://www.slideshare.net/
Той ще конвертира презентацията във флаш формат и ще можеш да посочиш връзка към него.
Другият начин е просто да качиш оргиналния файл на презентацията някъде, например някой сайт за споделяне на файлове и всеки да си го свали от там.
Ако искаш да покажеш презентацията по този начин, може да ползваш този сайт:
http://www.slideshare.net/
Той ще конвертира презентацията във флаш формат и ще можеш да посочиш връзка към него.
Другият начин е просто да качиш оргиналния файл на презентацията някъде, например някой сайт за споделяне на файлове и всеки да си го свали от там.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
- Биляна
- Добродетел
- Регистриран: 05 фев 2010 14:08
- име: Биляна
- характер: дружелюбна
Благодаря ти, Чими! Искам да поздравя теб и всички потребители на сайта, със слайда. И, да Ви създам, пролетно настроение през първият ден от пролетта.Чими написа:
...Другият начин е просто да качиш оргиналния файл на презентацията някъде, например някой сайт за споделяне на файлове и всеки да си го свали от там.
Надявам се,съм го направила правилно по твойте указания.
http://dox.bg/files/dw?a=9d9f73408d
"Всичко, що може да върши ръката, според силите си, го върши."
- A-G-A-P-E*Q
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 04 сеп 2007 11:02
- характер: Ами мразя лъжа и лицемерие
- Контакти:
Билянка чудено е ...
Аз благодаря за поздрава! поздрав и от мен
Женски месец сме май ..... с(: - Всичко цъфти : )
Аз благодаря за поздрава! поздрав и от мен
Женски месец сме май ..... с(: - Всичко цъфти : )
:) Обичам да се закачаммм :)
Чимко :) липсва ми една усмивка :) да си я срещал случайно в иконките или и нея си затрил..? :)
Иоан 3:16
http://www.jesuswho.org/bulgarian/nowthat.htm
Чимко :) липсва ми една усмивка :) да си я срещал случайно в иконките или и нея си затрил..? :)
Иоан 3:16
http://www.jesuswho.org/bulgarian/nowthat.htm
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Снимките са невероятни
Аз не разбирам защо не мога да пиша отговори по тремите Просто не виждам опция отговори никъде другъде,освен в тази тема. Може ли малко помощ!
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Няма причина да не виждаш бутона за отговор и да не можеш да пишеш отговори. Провери отново и ако наистина е така, може би е станала някаква грешка при регистрацията. Обади се, ще ти изтрия профила и ще можеш да се регистрираш отново.
Ами днес например пробвах да пиша в "Католическа Църква" но там нито тема мога да пусна, нито отговор. Да не би там да е нещо проблема?
- Niks
- Добродетел
- Регистриран: 13 юни 2011 12:04
-Бутонът-ОТГОВОРИ-се намира в ляво на всяка страница.Имаго в начлото и в края.Прилича на изтъркана изрезка от черно индиго с бели букви.Аз от начало също не го видях.mariv написа:Ами днес например пробвах да пиша в "Католическа Църква" но там нито тема мога да пусна, нито отговор. Да не би там да е нещо проблема?
Niks написа:-Бутонът-ОТГОВОРИ-се намира в ляво на всяка страница.Имаго в начлото и в края.Прилича на изтъркана изрезка от черно индиго с бели букви.Аз от начало също не го видях.mariv написа:Ами днес например пробвах да пиша в "Католическа Църква" но там нито тема мога да пусна, нито отговор. Да не би там да е нещо проблема?
Да зная как изглежда виждам го и тук затова и успявам да пиша, но там просто такъв бутон няма. Може ли някой да пробва дали ще му се появи там в "Католическа Църква". Днес на някой вече виждам отговор, нова тема цитирай и т.н но не навсякъде.
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Добре, няма проблем, ще оправим нещата. Явно при регистрацията нещо не е станало както трябва. Сега ще ти изтрия акаунта, а ти се регистрирай отново със същите данни. Ако има проблем пиши отново тук.