Въпрос към
- сухия
- Благоразумие
- Регистриран: 08 май 2009 16:28
- църква: Атеист
Въпрос към
Чими мога ли използвайки правото си да отварям теми,да публикувам книги в този форум.Причината е ,че те са онлайн и ако нещо стане с компутъра ми да са тук да не се губят.Има и втора- в тях съм подчертал с различни цветове изказвания на по важните личности участвайки в тях.
- Чими
- Проклетник
- Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
- църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
- Контакти:
Re: Въпрос към
Това е форум, за общуване и лични мнения. Копирането на големи по обем материали не е за тук. Ако искаш нещо да не се загуби, купи си флаш памет 4 GB. Можеш да събереш десетки хиляди книга на парченце, колкото кибритена кутийка.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Еремия 33:16
- facebook16
- Вяра
- Регистриран: 24 авг 2011 16:03
чими как да си направя системаа за поздрави да се използва от потребители на phpbb3?трябва ли да сложа нещо в <from> зада извлича от phpbb3 потребителите?Незнам дали ме разбра,ако не си ще обясня по подробно
- HoOki®™
- Благочестие
- Регистриран: 11 юни 2010 20:11
- църква: Евангелска Петдесятна църква
- характер: Християнин
- Контакти:
Аз лично не разбрах за "нещото" from, което да извлича от потребителите поздравиfacebook16 написа:чими как да си направя системаа за поздрави да се използва от потребители на phpbb3?трябва ли да сложа нещо в <from> зада извлича от phpbb3 потребителите?Незнам дали ме разбра,ако не си ще обясня по подробно