Нови идеи
- Чими
- Проклетник
- Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
- църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
- Контакти:
Re: Нови идеи
Нямам против, но трябва да предлагате вие кои да бъдат номинираните. Но тъй като не сме много, след няколко месеца ще трябва да се повтаряме.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
- Тоби
- Благочестие
- Регистриран: 05 сеп 2008 13:54
- име: Мартин Костадинов
Значи ще стане това със звездичките и другите неща? А ще може ли профила на победителя да се вижда от всички, някъде при цитата на деня или... Де да знам на по- видно място? И все пак предлагам ти да съставяш анкетата, а ние да гласуваме.
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Е не, не може да я съставям аз. Ако искаш пусни тема за предложения за всеки месец.
- shri1
- Любов
- Регистриран: 24 фев 2009 16:18
- църква: Православна църква
Чими,
ако не се намесиш, ще стане като вчера.
На принципа приятел ми е, ще си бъдат все едни и същи.
Например: по брой на мнения, създадени и живи теми, писане с добронамерено отношение, добър език и правопис.
Предлагам, за месец, два или три, ти да определяш потребителя, чието поведение във форума ти харесва най-много. Ако формата е добра, ще продължим, ако не, ще търсим нова заедно.
ако не се намесиш, ще стане като вчера.
На принципа приятел ми е, ще си бъдат все едни и същи.
Например: по брой на мнения, създадени и живи теми, писане с добронамерено отношение, добър език и правопис.
Предлагам, за месец, два или три, ти да определяш потребителя, чието поведение във форума ти харесва най-много. Ако формата е добра, ще продължим, ако не, ще търсим нова заедно.
- ОБИЧ
- Любов
- Регистриран: 18 юни 2009 23:31
- име: ЕремиЯ: 29:11-14
- характер: Mалко Лудичка но ИСТИНСКА Вила
A-G-A-P-E*Q написа:ИиИи, чудесна идея ми давай де, ако няма нищо против Шефа?†The_Blessed_Child† написа:Така и така сте заговорили за тези неща не мислите ли да направим нещо като класация за всеки месец с различни номинации. Например: най-прогресиращ потребител, най-хубава тема, най-хубаво мнение, най-мъдър потребител и така нататък. Може би идеята няма да ви допадне, но аз мисля, че трябва да бъдат наградени някои хора, защото наистина са добри потребители-християни!
Е какво мислите???
Офтопик:
Да и аз съм съгласна с тази идея: Нека наистина да има малко промени тук.
Христос не само заема вашето място на кръста, а и Своето място в сърцето ви.
- chernobeleev
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 25 яну 2009 23:06
- църква: Неденоминационна църква
Новата идея е добре забравената стара:Приятел някакви Оскари беше започнал ..дали да не се пуснат и Малинки за неграмотно писане или сиви Пъпеши за сиво-скучно отегчително творчество.Една троица избрана по някакъв профсъюзен принцип(избира се този който го няма на събранието)или нещо по джимиджами..
- Тоби
- Благочестие
Ок, Чими! Щом не искаш. Ей, сега ще пусна една анкетка.
- Тоби
- Благочестие
Нови идеи
Това не е точно идея де..., по- скоро е въпрос.
Чими, възможно ли е когато сме получили ново съобщение веднага да бъдем известявани, а не като сега. Например, сега пиша това, но в същото време някой може да ми е изпратил съобщение, а аз ще разбера едва, когато публикувам мнението си.
Ле- ле как го обясних.
Чими, възможно ли е когато сме получили ново съобщение веднага да бъдем известявани, а не като сега. Например, сега пиша това, но в същото време някой може да ми е изпратил съобщение, а аз ще разбера едва, когато публикувам мнението си.
Ле- ле как го обясних.
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Няма как да бъдеш известен, докато не презаредиш страницата. Всъщност има, но трябва да се направят няколко допълнителни неща. Трябва да си свалиш безплатната програмка за мигновени събощения jabber , подобна на Скайп, да си регистрираш акаунт, да влезеш в профила си и да направиш настройките така, бъдеш известяван за съобщения на jabber
Сайтът на програмката е http://www.jabber.org
Сайтът на програмката е http://www.jabber.org
- Тоби
- Благочестие
Чими, антивирусната ми програма се задейства, когато цъкнах върху една от рекламите най- долу в страницата и изтеглих някакво приложение оттам. Беше нещо за анимиране на обикновени снимки.
■ Не става ли някои реклами да се филтрират, така че да останат тези, които не пречат на форума. Преди се натъкнах на сайт за запознанства, има и такива за ясновидство онлайн.
И друго предложение:
■ Няма ли да е по- добре гост- потребителите да могат да пишат във форума, но мненията им да са ограничени, например до пет и след това да се изисква регистрация. Подобно е било преди аз да дойда. И всички теми да се виждат от всички. Сега Говорилнята е достъпна само от регистрирани. Натъквам се на много такива, които са се регистрирали само, за да прочетат нещо или пък да оставят едно или две мнения. Днес видях потребител, който е направил регистрация тук, само за да попита дали има хора, които обичат животните.
■ Не става ли някои реклами да се филтрират, така че да останат тези, които не пречат на форума. Преди се натъкнах на сайт за запознанства, има и такива за ясновидство онлайн.
И друго предложение:
■ Няма ли да е по- добре гост- потребителите да могат да пишат във форума, но мненията им да са ограничени, например до пет и след това да се изисква регистрация. Подобно е било преди аз да дойда. И всички теми да се виждат от всички. Сега Говорилнята е достъпна само от регистрирани. Натъквам се на много такива, които са се регистрирали само, за да прочетат нещо или пък да оставят едно или две мнения. Днес видях потребител, който е направил регистрация тук, само за да попита дали има хора, които обичат животните.
Ако има по- малко регистрирани означава ли, че форума не се е разрастнал прекалено много. И защо не изтриеш най- старите непотребни регистрации?Чими написа:Ако сайта продължи да се разраства, ще трябва да плащам повече, около 120 лева на година.
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Рекламите се генерират автоматично от Гугъл робот, който претърства съдържанието на форума и поставя реклами според използваните думи и теми тук. Ако прочете заглавие "Хайде да се запознаем", ще търси реклами за запознанства и ще ги показва. Няма начин рекламите да се филтрират.
Писането на гостите създава допълнителни проблеми. Ако някой иска да пише, регистрацията отнема по-малко от минута и не изисква никакви лични данни. Писането само на няколко мнения не решава проблема и според мен няма смисъл. Регистрацията предполага по-сериозно отношение към разглежданите теми и по-малко възможност за спам, писане с цел провокации и всички останали лоши неща.
Говорилнята е достъпна само за регистрирани защото там могат да се пишат първо по-лични неща и второ има доста неща от коша с прането, които не искам всеки да вижда. Няма хора, които се регистрират само за да прочетат нещо, защото гостите не виждат онова, което не могат да прочетат и не знаят, че то съществува.
Щом някой се е регистрирал, дори само за да попита дали някой обича животните, значи сме на правилния път. Ако можем да направим така, че хора да се регистрират и заради други неща, с които да сме им полезни, значи изпълняваме евангелската поръчка на Исус. Темата за евангелизирането е една друга тема, която може да разискваме на друго място.
Под разрастване на форума, което е свързано с парите, имам предвид увеличаване на посещенията, това генерира повече трафик от сървъра. А иначе разрастването включва и участието в темите.
Писането на гостите създава допълнителни проблеми. Ако някой иска да пише, регистрацията отнема по-малко от минута и не изисква никакви лични данни. Писането само на няколко мнения не решава проблема и според мен няма смисъл. Регистрацията предполага по-сериозно отношение към разглежданите теми и по-малко възможност за спам, писане с цел провокации и всички останали лоши неща.
Говорилнята е достъпна само за регистрирани защото там могат да се пишат първо по-лични неща и второ има доста неща от коша с прането, които не искам всеки да вижда. Няма хора, които се регистрират само за да прочетат нещо, защото гостите не виждат онова, което не могат да прочетат и не знаят, че то съществува.
Щом някой се е регистрирал, дори само за да попита дали някой обича животните, значи сме на правилния път. Ако можем да направим така, че хора да се регистрират и заради други неща, с които да сме им полезни, значи изпълняваме евангелската поръчка на Исус. Темата за евангелизирането е една друга тема, която може да разискваме на друго място.
Под разрастване на форума, което е свързано с парите, имам предвид увеличаване на посещенията, това генерира повече трафик от сървъра. А иначе разрастването включва и участието в темите.
- Бозов
- Твърдост
- Регистриран: 26 юли 2010 15:36
- църква: не посещавам
бат Чими в едната от темите, от долу имаше реклама на продукт за увеличаване не пениса и сайт за ''запознанства''(сещаш се какви). Моля те били се оплакал на гугъл. Не мога да разбера какво общо имат тези работи с християнството.
Попитали едно време един много умен човек "Вярвате ли в Бог'' а той отговотил "Аз не вярвам в Бог аз съм напълно убеден, че има Бог''
- Бозов
- Твърдост
- Регистриран: 26 юли 2010 15:36
- църква: не посещавам
А и бат Чими що към форума не пуснем и една социялна мрежа, не че няма християнска социялна мрежа. И една регистрация ще важи и за двете.
Попитали едно време един много умен човек "Вярвате ли в Бог'' а той отговотил "Аз не вярвам в Бог аз съм напълно убеден, че има Бог''
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Ще проверя къде човек може да се оплаче и дали е възможно да се филтрират по някакъв начин рекламите. Ако не е възможно, ще ги махна и без това няма кой знае каква полза от тях.
Какво имаш предвид под "социална мрежа", ами той форумът си е социална мрежа.
Какво имаш предвид под "социална мрежа", ами той форумът си е социална мрежа.