Защо харесвам жените?
- metodi82
- Братолюбие
- Регистриран: 02 сеп 2011 12:20
- име: Методи
- характер: Вярващ
Защо харесвам жените?
Това е колкото провокативен,толкова и необятен въпрос.Защо аджеба толкова харесваме тези същества,та понякога дори изглупяваме.Какво толкова ни привлича в тях и какво излъчват те? Кое ги прави толкова желани?
(Йоан 11;25) : Аз съм възкресението и живота; който вярва в Мене, ако и да умре, ще живее;и никой, който е жив и вярва в Мене, няма да умре до века.
- Рут
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 31 яну 2010 20:49
Re: Защо харесвам жените?
"Така човекът даде имена на всеки вид добитък, на въздушните птици и на всички полски зверове. Но помощник, подходящ за човека, не се намери. Тогава Господ Бог даде на човека дълбок сън, и той заспа; и взе едно от ребрата му, и изпълни мястото му с плът. И Господ Бог създаде жената от реброто, което взе от човека и я приведе при човека. А човекът каза: Тази вече е кост от костите ми и плът от плътта ми; тя ще се нарече Жена, защото от Мъжа бе взета. Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си и те ще бъдат една плът."
Предполагам, това е отговорът. Поне аз, за друг не се сещам.
Твоята правда е вечна правда; И законът Ти е истина.
-
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 21 апр 2009 20:26
- име: Боян
- църква: не посещавам
- характер: човешки
Рут,ако не се сещаш за друго,нямаш ли поне спомени като жена.чтото като християнка си толкова свята и винаги с Библията в ръка,че се питам,дали освен християнка си жена,майка,баба,свекърва,обществен работник и съседка...Рут написа:
"Така човекът даде имена на всеки вид добитък, на въздушните птици и на всички полски зверове. Но помощник, подходящ за човека, не се намери. Тогава Господ Бог даде на човека дълбок сън, и той заспа; и взе едно от ребрата му, и изпълни мястото му с плът. И Господ Бог създаде жената от реброто, което взе от човека и я приведе при човека. А човекът каза: Тази вече е кост от костите ми и плът от плътта ми; тя ще се нарече Жена, защото от Мъжа бе взета. Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си и те ще бъдат една плът."
Предполагам, това е отговорът. Поне аз, за друг не се сещам.
Умът е не само в знанието, но и умението то да се прилага...
-
- Вяра-Надежда-Любов
брат,въпроса трябва да е обратен.защо аджеба толкова ни харесват жените,та понякога изглупяват по нас мъжете? с какво толкова ги привличаме и какво излъчваме? кое ни прави мъжете толкова желани?...metodi82 написа:Това е колкото провокативен,толкова и необятен въпрос.Защо аджеба толкова харесваме тези същества,та понякога дори изглупяваме.Какво толкова ни привлича в тях и какво излъчват те? Кое ги прави толкова желани?
мъжете могат без жени,но жените не могат без мъже...
Офтопик:
Последна промяна от liubchofotografa на 05 мар 2012 15:47, променено общо 1 път.
- metodi82
- Братолюбие
- Регистриран: 02 сеп 2011 12:20
- име: Методи
- характер: Вярващ
... Тъй вярно!liubchofotografa написа:брат,въпроса трябва да е обратен.защо аджеба толкова ни харесват жените,та понякога изглупяват по нас мъжете? с какво толкова ги привличаме и какво излъчваме? кое ни прави мъжете толкова желани?...metodi82 написа:Това е колкото провокативен,толкова и необятен въпрос.Защо аджеба толкова харесваме тези същества,та понякога дори изглупяваме.Какво толкова ни привлича в тях и какво излъчват те? Кое ги прави толкова желани?
мъжете могат без жени,но жените не могат без мъже...
(Йоан 11;25) : Аз съм възкресението и живота; който вярва в Мене, ако и да умре, ще живее;и никой, който е жив и вярва в Мене, няма да умре до века.
-
- Вяра-Надежда-Любов
виждам,че си изненадан,но това може да се докаже...
- iola
- Братолюбие
- Регистриран: 28 май 2012 21:57
Хайде ,докажи го....ще бъде интересно....поне за мен,де.liubchofotografa написа:виждам,че си изненадан,но това може да се докаже...
- mariv
- Твърдост
- Регистриран: 16 дек 2011 09:32
И аз това се питам понеже и аз ги харесвам много Сложността идва от факта, че съм жена
- tursesht_istinata
- Братолюбие
- Регистриран: 02 фев 2011 22:16
Според мен въпроса е неправилно зададен.
Правилно е "защо харесвам жена си" , защо обичам жена си"?
Ако е в мн.число е разврат.
Жените, развратните, са много опасни и е супер вредно да ги харесваш. Защото те искат не един, а Всички да ги харесват.
Ако искаш да те харесват повече от един/а значи не ти е достатъчно един/а. Значи не харесваш тази с която си и си търсиш още по-....... Това е разврат.
Правилно е "защо харесвам жена си" , защо обичам жена си"?
Ако е в мн.число е разврат.
Жените, развратните, са много опасни и е супер вредно да ги харесваш. Защото те искат не един, а Всички да ги харесват.
Ако искаш да те харесват повече от един/а значи не ти е достатъчно един/а. Значи не харесваш тази с която си и си търсиш още по-....... Това е разврат.
- mariv
- Твърдост
Да харесаш нещо е едно, да го пожелаеш е друго, да направиш постъпки за придобиването е нещо трето. Аз харесвам и хубавите коли, но не искам да имам такава, няма и да имам де, понеже не мога искам да си я позволя а и нямам нужда от такава, но това не ми пречи да ги харесвам. Как едно хубаво нещо да бъде класифицирано за грозно. И какво, като видиш една красива, мила, чаровна жена няма ли да я харесаш? То няма да е съвсем нормално да не те впечатли. Разграничавам това харесване от трескавата лудост на похотливото пожелаване Давам веднага пример в неделяг гледахме интервю с Райна Кабаиванска. Жената гони 80 години, но е в страхотна форма и физическа и духовна. Много чаровна със страхотно излъчване. Просто бяхме запленени от тази жена. Ясно е че нито аз нито съпругът ми ще седнем да я пожелаваме Това се отнася понякога и за млади жени. Мен лично има жени,които наистина ме впечатляват, това няма нищо общо с разврата и т.н
- tursesht_istinata
- Братолюбие
Явно зависи от гледната точка.
В твоето изказване ти визираш харесване на душевни качества съчетани с добра физика за възрастен човек, но, забележи представен по телевизията. Дали този човек в реални ситуации ще ти е толкова симпатичен?
Когато видя добре облечена жена, но не разголена или с прозрачни дрехи, или с впити по телото и дрехи подчертаващи даденостите й, които иска тя да подчертае, когато тази жена не геда като "разгонена вълчица" търсеща поредната жертва, е добра гледка и бих казал, тази жена изглежда добре.
Другата, която търси поредната жертва за да докаже на себе си колко е харесвана, за да задоволи нагона си, да бъде харесана от приятелките й и да и завиждат, че за пореден път е "забила" готин мъж, аз не бих я харесал, а по-вероятно пожелал, защото това е естеството на един здрав и млад мъж.
Въпросът бе зададен, до колкото разбрах по-близо до вторият вариант.
Защо харесвам сексапилна и чаровна жена? Ами защото така съм създаден. Жената много умее да прелъстява тихомълком и в засада, майстор е на тези неща. Разгонен мъж е много лесна плячка на такава жена, даже да е християнин. За това аз мисля виждайки пелъстителка, а облеклото е супер явен белег, че е прелъстителка, даже да не се общува с нея. Аз здравей не бих и казал, ако е в църква така облечена или си сменя често гаджетата. Но, ако е не вярваща, може да и кажа здравей, ако я познавам и после "чао".
Това го споделям от опит. За малко, както писах на едно място, една такава "християнка" щеше да ме вкара в леглото си и после щеше да каже, че съм я изнасилил, защото разголвайки се, показвайки и загатвайки разни местенца от тялото си, я бях харесал и воден от похотливи желания, за малко да съгреша. Защо стана така, защото съм похотлив ли? Не. Защото съм нормален млад човек. Нека не ме помислите за ..., но тези жени поставят засади, знаят как, къде и кога. И чакат. Чакат мъжа да поеме инициативата, че после той да е виновен, а тя горката, жертва. И после се оплаква плачейки на поредния утешител и докато плаче си показва туй-онуй. Ей тъй на стават белите.
Подценяването на някои нещица - като разголена жена ходеща на църква, жена която си сменя през примерно една година гаджетата си и те са от църква, съблазняващи погледи и т.н. И разбира се, нормалния човешки нагон.
С две думи, който си играе с огъня, ще се опари.
А това което съм написал в предния пост е много важно.
В твоето изказване ти визираш харесване на душевни качества съчетани с добра физика за възрастен човек, но, забележи представен по телевизията. Дали този човек в реални ситуации ще ти е толкова симпатичен?
Когато видя добре облечена жена, но не разголена или с прозрачни дрехи, или с впити по телото и дрехи подчертаващи даденостите й, които иска тя да подчертае, когато тази жена не геда като "разгонена вълчица" търсеща поредната жертва, е добра гледка и бих казал, тази жена изглежда добре.
Другата, която търси поредната жертва за да докаже на себе си колко е харесвана, за да задоволи нагона си, да бъде харесана от приятелките й и да и завиждат, че за пореден път е "забила" готин мъж, аз не бих я харесал, а по-вероятно пожелал, защото това е естеството на един здрав и млад мъж.
Въпросът бе зададен, до колкото разбрах по-близо до вторият вариант.
Защо харесвам сексапилна и чаровна жена? Ами защото така съм създаден. Жената много умее да прелъстява тихомълком и в засада, майстор е на тези неща. Разгонен мъж е много лесна плячка на такава жена, даже да е християнин. За това аз мисля виждайки пелъстителка, а облеклото е супер явен белег, че е прелъстителка, даже да не се общува с нея. Аз здравей не бих и казал, ако е в църква така облечена или си сменя често гаджетата. Но, ако е не вярваща, може да и кажа здравей, ако я познавам и после "чао".
Това го споделям от опит. За малко, както писах на едно място, една такава "християнка" щеше да ме вкара в леглото си и после щеше да каже, че съм я изнасилил, защото разголвайки се, показвайки и загатвайки разни местенца от тялото си, я бях харесал и воден от похотливи желания, за малко да съгреша. Защо стана така, защото съм похотлив ли? Не. Защото съм нормален млад човек. Нека не ме помислите за ..., но тези жени поставят засади, знаят как, къде и кога. И чакат. Чакат мъжа да поеме инициативата, че после той да е виновен, а тя горката, жертва. И после се оплаква плачейки на поредния утешител и докато плаче си показва туй-онуй. Ей тъй на стават белите.
Подценяването на някои нещица - като разголена жена ходеща на църква, жена която си сменя през примерно една година гаджетата си и те са от църква, съблазняващи погледи и т.н. И разбира се, нормалния човешки нагон.
С две думи, който си играе с огъня, ще се опари.
А това което съм написал в предния пост е много важно.
- iola
- Братолюбие
- Регистриран: 28 май 2012 21:57
Колкото и да ми е смешно (в смисъл -забавно ),трябва да призная ,че имаш право.tursesht_istinata написа:.......... Ей тъй на стават белите.
......
Методи,моля те появи се да обясниш в кой смисъл си задал тоз въпрос!
" Защо харесвам сексапилна и чаровна жена?" ли или....как,а?
- mariv
- Твърдост
Да, тотално се различават гледните ни точки
Имам наблюдения за жени с този същия поглед нищо, че мно..го облечени.
Нямам нищо против прилепналите дрехи или прозрачните такива, стига да не са просташки сами по себе си.
Не разбирам, как е възможно да слагаш в една категория жена с къса пола примерно, и жена сменяща често партньори Аз познавам мъже, които имат много красиви жени, жени обличащи се дори предизвикателно /според твоите критерии/, които жени са далеч от идеята за смяна на партньор. Другото върви в насока "бурка" и всички да са спокойни, да няма изкушени
Когато видя добре облечена жена, но не разголена или с прозрачни дрехи, или с впити по телото и дрехи подчертаващи даденостите й, които иска тя да подчертае, когато тази жена не геда като "разгонена вълчица" търсеща поредната жертва
Имам наблюдения за жени с този същия поглед нищо, че мно..го облечени.
Да. Точно за това. И аз виждам скъпи бижута по витрините, но не правя обири с взломедна такава "християнка" щеше да ме вкара в леглото си и после щеше да каже, че съм я изнасилил, защото разголвайки се, показвайки и загатвайки разни местенца от тялото си, я бях харесал и воден от похотливи желания, за малко да съгреша. Защо стана така, защото съм похотлив ли?
Нямам нищо против прилепналите дрехи или прозрачните такива, стига да не са просташки сами по себе си.
Не разбирам, как е възможно да слагаш в една категория жена с къса пола примерно, и жена сменяща често партньори Аз познавам мъже, които имат много красиви жени, жени обличащи се дори предизвикателно /според твоите критерии/, които жени са далеч от идеята за смяна на партньор. Другото върви в насока "бурка" и всички да са спокойни, да няма изкушени
- tursesht_istinata
- Братолюбие
Марив,
не си внимавала, когато си чела поученията на апостол Павел към жените християнки. Този урок си го проспала. Това не е мой урок, а на апостол Павел.
Явно и с него не си съгласна. Какво ако е така, нали с впити дънки и клинче лятото на момиченцата им е супер комфортно и удобно, нищо, че се вмирисват
Какво като е с къса поличка и по прашки и като се понаведе или духне ветрец, се вижда дали е бръсната или не, нали се разхлажда.
Какво, че ходи на църква с голямо деколте и и се виждат, чак зърната, там става задушно и горещо. Нищо, че съседа и виждайки гърдите и му става още по-горещо и замирисва на пот. Е, нали мъжът и е до нея. Тя така се чувства смирена и покорна на мъжа си. Спазва благоприличие и целомъдрие. А ,ако това е същетано и с къса пола и лъскава кожа е още по-целомъдрено.
Абе, блудниците, са на мода в разни църкви. Ама ходете си вие там, може да станете като тях.
не си внимавала, когато си чела поученията на апостол Павел към жените християнки. Този урок си го проспала. Това не е мой урок, а на апостол Павел.
Явно и с него не си съгласна. Какво ако е така, нали с впити дънки и клинче лятото на момиченцата им е супер комфортно и удобно, нищо, че се вмирисват
Какво като е с къса поличка и по прашки и като се понаведе или духне ветрец, се вижда дали е бръсната или не, нали се разхлажда.
Какво, че ходи на църква с голямо деколте и и се виждат, чак зърната, там става задушно и горещо. Нищо, че съседа и виждайки гърдите и му става още по-горещо и замирисва на пот. Е, нали мъжът и е до нея. Тя така се чувства смирена и покорна на мъжа си. Спазва благоприличие и целомъдрие. А ,ако това е същетано и с къса пола и лъскава кожа е още по-целомъдрено.
Абе, блудниците, са на мода в разни църкви. Ама ходете си вие там, може да станете като тях.
- tursesht_istinata
- Братолюбие
Всъщност и апостол Петър мисли по-различно от mariv.
1 Петрово 3:1-6
1. Подобно и вие, жени, покорявайте се на мъжете си, така щото, даже ако някои от тях не се покоряват на словото, да се придобият без словото, чрез обходата на жените си,
2. като видят, че вие се обхождате със страх и чистота.
3. Вашето украшение да не е външно, сиреч, плетене косата, кичене със злато, или обличане със скъпи дрехи,
4. но скришният в сърцето живот {Гръцки: Човек.}*, с нетленното украшение на кротък и тих дух, което е скъпоценно пред Бога.
5. Защото така някога и светите жени, които се надяваха на Бога, украсяваха себе си, като се покоряваха на мъжете си;
6. както Сара се покоряваше на Авраама и го наричаше господар. И вие сте нейни дъщери, ако правите добро и не се боите от никакво заплашване.
mariv,
Но, това е било тоооооооооооооооолкова отдавна, сегааааааааааа е тоооооооооооолкова различно, та трябва да се ъбгредва апостол Петър, а кво ще кажеш mariv?
1 Тимотей 2:9-11
9. Така и жените да украсяват себе си със скромна премяна, със срамежливост и целомъдрие, не с плетена коса и злато или бисери или скъпи дрехи,
10. а с добри дела, както прилича на жени, които са се посветили на благочестието.
Тези учители аз почитам и на тях вярвам и с тях се съобразявам. Когато не го правех, пострадах и причиних страдание на жени.
1 Петрово 3:1-6
1. Подобно и вие, жени, покорявайте се на мъжете си, така щото, даже ако някои от тях не се покоряват на словото, да се придобият без словото, чрез обходата на жените си,
2. като видят, че вие се обхождате със страх и чистота.
3. Вашето украшение да не е външно, сиреч, плетене косата, кичене със злато, или обличане със скъпи дрехи,
4. но скришният в сърцето живот {Гръцки: Човек.}*, с нетленното украшение на кротък и тих дух, което е скъпоценно пред Бога.
5. Защото така някога и светите жени, които се надяваха на Бога, украсяваха себе си, като се покоряваха на мъжете си;
6. както Сара се покоряваше на Авраама и го наричаше господар. И вие сте нейни дъщери, ако правите добро и не се боите от никакво заплашване.
mariv,
Но, това е било тоооооооооооооооолкова отдавна, сегааааааааааа е тоооооооооооолкова различно, та трябва да се ъбгредва апостол Петър, а кво ще кажеш mariv?
1 Тимотей 2:9-11
9. Така и жените да украсяват себе си със скромна премяна, със срамежливост и целомъдрие, не с плетена коса и злато или бисери или скъпи дрехи,
10. а с добри дела, както прилича на жени, които са се посветили на благочестието.
Тези учители аз почитам и на тях вярвам и с тях се съобразявам. Когато не го правех, пострадах и причиних страдание на жени.