Чими, твоя си работа, но аз смятам, че старите теми трябва да си отидат от този форум. И не защото пречат, те могат да бъдат изключително полезни някому, но по- добре новорегистриралите се да пишат и да се запознават с хора като тях, така винаги ще се връщат тук. Когато се само чете не се сблъскваш с потенциални приятели, просто четеш и си заминаваш, никого не срещаш.
За огромно мое съжаление това място започва все повече и повече да запустява и си мисля, че моя съвет би бил някакво решение. Наистина това е мястото, където бих се връщал винаги, така си мисля сега, но нека все пак да не си оставам само аз.
Въпрос към всички
- Тоби
- Благочестие
- Регистриран: 05 сеп 2008 13:54
- име: Мартин Костадинов
- Чими
- Проклетник
- Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
- църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
- Контакти:
Re: Въпрос към всички
Ами в старите теми наистина има полезни изказвания и информация, не ми се иска да ги изтривам. Затова бях планирал всички теми по които не е писано една година да ги премествам в раздела Архив. Това мисля да направя.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
- Тоби
- Благочестие
Да, но мисълта ми беше друга. Така като го има написано никой няма да тръгне да пита наново. Виж колко хора напоследък се само регистрират, но не пускат и едно мнение. Редовните ще започнат да влизат все по- рядко, темите ще се изчерпат напълно и това място ще се превърне в обикновен християнски сайт, но няма да е и форум.
Другия вариант е "Приятели на Библията" да не е само на религиозна тематика..., което е абсурдно!
Другия вариант е "Приятели на Библията" да не е само на религиозна тематика..., което е абсурдно!
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Имаш известно право, затова ще прехвърля старите теми в архива. Така и вълкът сит и ягнето изядено
- Тоби
- Благочестие
Офтопик:
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Поговорката си е такава.
Който се смее последен ... сам пада в него!
Сговорна дружина ... слепи ги ражда!
Който се смее последен ... сам пада в него!
Сговорна дружина ... слепи ги ражда!
- shri1
- Любов
- Регистриран: 24 фев 2009 16:18
- църква: Православна църква
Чими,
можеш ли, автоматично да пускаш в отделна част от началната страница? Така, ще си ги припомняме и ще ги вадим за ново четене. Нещо като възраждане.
Ако искаш, помисли, изтриването да важи за отделни раздели, където няма съществени мнения.
можеш ли, автоматично да пускаш в отделна част от началната страница? Така, ще си ги припомняме и ще ги вадим за ново четене. Нещо като възраждане.
Ако искаш, помисли, изтриването да важи за отделни раздели, където няма съществени мнения.
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Нищо няма да бъде изтривано. Темите, в които не е писано от една година ще бъдат само преместени в раздела "Архив".