Належаща молитвена нужда за република Хърватска

Споделете своя нужда, желание за обща молитва или опитност
Отговори
Потребителски аватар
iola
Братолюбие
Братолюбие
Мнения: 717
Регистриран: 28 май 2012 21:57
пол: жена
Местоположение: Лече, Италия

Належаща молитвена нужда за република Хърватска

Мнение от iola »

Пускам тук един призив за подкрепа в молитва на един мой познат от Република Хърватска :

"Antonio HristovБратя и сестри,
Имам една молитвена нужда, която се касае до големия натиск на ЕС върху библейската дефиниция на брака, конкретно в Хърватска.

В момента тук, както и във всички европейски страни, ЕС иска да даде абсолютно същите права на ЛГБТ (Lesbian, Gay, Bi-sexual, Trans-sexual) обществото, както и на традиционалното семейство, както е
съществувало до сега. И не само това, но както и сами виждате, навсякъде се върши натиск върху правителствата да донесат закон, който да промени дефиницията за семейството в смисъл, че семейството от сега нататък НЕ се определя като съюз между един мъж и една жена, ами се дава абсолютната свобода на всеки да реши по какъв начин да създава и определя какво е бракът за него. Така бракът може да е между мъж и мъж, човек и животно, човек със себе си и т.н
След много горещи дискусии днес хърватския парламент реши да се направи референдум на 1 декември тази година, на който жителите на Хърватска ще гласуват дали в конституцията да остане съществуващата дефиниция за брака, т.е. съществуващ като институция САМО межу мъжа и жената, или ще се създават небиблейски бракове.

Сами знаете колко лицемерни са повечето, да не кажа почти всички, медии и как те функционират (донации от определени общества) за да пишат точно определени текстове и да ги публикуват.


Това, което е най-шокиращо е, че много християни поддържат идеите на ЛГБТ обществото за брака, за осиновяване на деца и други техни вярвания и изисквания. За съжаление, такива вярващи повярваха в лъжата на дявола, че „всичко ми е позволено“ и че се „нарушават правата на предметното общество“.
Поради това ви моля да помните в молитва тази ситуация и да отправите молитви към нашия Баща за този референдум. Благодаря ви предварително!
В Христа
Антонио Христов "


Ние тук ще се молим за това всички в Хърватска да се сетят какво пише в Библията ,как и какво Бог е заповядал за брака .Да се гласува според както Бог е заповядал в Словото си.
Потребителски аватар
LED
Вяра-Надежда-Любов
Вяра-Надежда-Любов
Мнения: 1074
Регистриран: 05 авг 2011 20:25
пол: мъж

Re: Належаща молитвена нужда за република Хърватска

Мнение от LED »

Да, не позволявай, Господи, такива извращения и дяволски практики да се узаконяват, да осуетяват и замъгляват съзнанието на новото поколение и вместо да знаят, че това е зло и носещо проклятие, да научават от закона, че е правилно! Моля те, Господи, махни го сатана от Хърватска, а също и от България, да не проповядва насилие и извращения сред народа! Амин!
Отключи се мозъче
Потребителски аватар
iola
Братолюбие
Братолюбие
Мнения: 717
Регистриран: 28 май 2012 21:57
пол: жена
Местоположение: Лече, Италия

Re: Належаща молитвена нужда за република Хърватска

Мнение от iola »

Ако примерно хората гласуват повечето против ,но все пак наложат смяна на дефиниция за семейството като съюз между мъж и жена та се приеме и съюза между индивиди от един и същи пол -и всичко това се узакони,ще стане ясно че това се налага със сила ,а не е избор на населението на държавата .
Четох тия дни статия за това ,че гейове от Африка ще бъдат приемани в Европа защото там -в Африка това се смята за престъпление и им са нарушени правата .Е ,познайте в кои държави ще ги приемат тия? Не ли във тези дето вече са узаконили такива отношения и бракове?
Отговори

Върни се в “Молитвена група”