Правила на форума

Информация, свързана с ползването на форума. Моля прочетете. :read:
Правила на форума
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
Заключена
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Мнения: 6516
Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
пол: мъж
църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
Контакти:

Правила на форума

Мнение от Чими »

Правила на форума:

1. Това е християнски форум! Нека общуването бъде в духа на християнската любов и толерантност.
(Целта на този форум е да създава приятели. Християни от всяка деноминация, нехристияни и атеисти са добре дошли. Добре е все пак преобладаващите теми да бъдат такива, свързани с християнската вяра и живот. Проповядването и популяризирането на нехристиянски учения, противоречащи на основните библейски доктрини е забранено.)

2. Уважавайте събеседниците си! Не излагайте мнения или материали, които са недобронамерени, провокативни, заядливи, съдържат обиди или са насочени против личността и вярата на другите.
(Всеки има правото да вярва и служи на Бога според своята съвест. Не осъждайте, не нападайте, не иронизирайте, не злепоставяйте или по някакъв начин обиждайте чуждото мнение или вяра. Форумът не е арена за лични, интелектуални, доктринални, деноминационни, религиозни и всякакъв вид битки.
Недопустимо е всякакво насмешливо или пренебрежително отношение, антибиблейски и антихристиянски мнения и мнения целящи спорове.
Форумът не е за хора с "мисия", носители на "истината", поучители, изобличители на ереси и други подобни. Такива хора ще бъдат помолени с всякакви средства да напуснат.)

3. Уважавайте правото на анонимност! Не изнасяйте никаква лична информация за някой друг без негово съгласие или без предварително той да е предоставил вече такава информация публично за себе си.
(Интернет е публично достъпно място. Решението да останеш анонимен е напълно разбираемо и приемливо. Не си позволявайте да осъждате другите за тяхното решение.)

4. Не използвайте спам! Не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите, или материали и връзки към сайтове с рекламна цел. Не повтаряйте една и съща по същество тема на няколко места във форума. (Копирането само на библейски цитати без коментар за контекста на използването им се счита за спам. Системното копиране и публикуване на материали от други сайтове, книги, проповеди, се счита за спам. Отваряне на много на брой нови теми наведнъж или в кратък интервал и публикуване на няколко мнения в една и съща тема едно след друго се счита за спам. )

5. Не се отклонявайте от темата! Пишете само по зададената тема и в подходящия раздел на форума.
(Обсъждайте поставената тема. Не обсъждайте чуждите мнения или личност.)

6. Пишете на кирилица!
(Писането на кирилица е уважение към другите и българския език. Мненията, написани на кирилица, са много по ясни и четливи за останалите.)

7. Уважавайте модераторите! Приемате, че администраторите и модераторите имат правото да премахват, преместват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако преценят, че това е необходимо.
(Работата на модераторите е да поддържат реда и спазването на правилата. Модераторите са хора като всички и много често допускат грешки в своята работа. Подчиняването обаче на модераторските решения е задължително, дори и те да не са прави в момента. Оспорване на модераторско решение може да доведе до санкция.)

Забранено е регистрирането на повече от един акаунт и влизане и писане през чужд акаунт с цел заобикаляне на наложено наказание или представяне с нова самоличност.

Всички правила са в сила и при използването на лични съобщения до другите участници.

Всички съобщения на този форум изразяват личното мнение на съответните им автори, а не официалното становище на някоя църква или деноминация.


(Съзнателното нарушаване на някое от правилата води до получаване на официално предупреждение. При повторно нарушение може да последва временно или постоянно отстраняване от форума.)

Преди да започнете да пишете, задължително прочетете и ТАЗИ ТЕМА и я препрочитайте отново от време на време.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Заключена

Върни се в “Информация”