Като един привърженик на демокрацията реших да се допитам до общественото мнение.
Във всяка църква или събрание на хора за предпочитане е да има отделна стая за деца, така че да не вършат детските си работи из цялата зала, а да са в специалната стая.
Когато създавах раздела с игрите, идеята ми беше те да бъдат само с библейска тематика. Нямах предвид там да се пускат теми от рода на: Ти кажи "А", пък аз ще кажа "Б" и така до безкрай. Въпреки всичко искам да разбера и другите мнения, затова пуснах анкета.
Да останат ли всички досегашни игри и да продължават в безкрайността или разделът да бъде само за игри с библейска тематика. Това е въпросът.
Другото, което искам да кажа от тази висока трибуна е:
Простащината и лигавенето повече не се толерират във форума. Има разлика от това да си неук, неграмотен, необразован и от това да се дършиш просташки и лигаво.
Едно време имаше един филм "Шогун", та от там си спомням една реплика, че японците са прост народ и имат прости закони - за всякакво провинение има само едно наказание - смърт. Въвеждаме и тук прости закони, за всяко провинение само едно наказание - смърт. Спам -смърт, лигавене - смърт, копи - смърт, заяждане - смърт, високомерие - смърт, шарения - смърт, кихане -смърт, помръдване - смърт ...
Има една тема, в която са споделени някои добри правила за писане и форматиране на мнение. Може също да я погледнете: http://www.biblefriends.net/viewtopic.php?f=41&t=882
Игралната зала и други неща
Правила на форума
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
- Чими
- Проклетник
- Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
- църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
- Контакти:
Игралната зала и други неща
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
- Приятел
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 24 юли 2009 15:33
- характер: Вярва с тези, които обичат.
- Контакти:
Re: Игралната зала и други неща
Леле тези последните са неумолими... Сигурно и хлъцването влиза в графата
Кога една публикация прескача границата за допустимост? Например с копирането на текст и прилагането на mp3 или видео клип към мнението?
"Форумният шах" библейска игра ли е? Ако да, има ли желаещи за партия или турнир?
Кога една публикация прескача границата за допустимост? Например с копирането на текст и прилагането на mp3 или видео клип към мнението?
"Форумният шах" библейска игра ли е? Ако да, има ли желаещи за партия или турнир?
"Чрез Бог можем всичко, което е по Неговата воля"
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Недопустимо е системното копиране, което е самоцел, а не допълнение към личното мнение. Границата е твърде широка, разтеглива и размазана, за да се държи народа в страх и подчинение. Форумът - това съм АЗ.
Шахът не е библейска игра, но не влиза във въпросите на анкетата. Въпросът е за игрите от рода на: познай думата - Започва с "Я" и завършва на "бълка".
Шахът не е библейска игра, но не влиза във въпросите на анкетата. Въпросът е за игрите от рода на: познай думата - Започва с "Я" и завършва на "бълка".
- chernobeleev
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 25 яну 2009 23:06
- църква: Неденоминационна църква
Да живее смъртното форумно наказание!Аз като противник на въвеждането на смертното наказание в българската държава,този път съм за ...Защото обичам приказките и знам много приказки,където или в последният момент идва дьо екс махина, или нещо друго, което осуетява в последният момент Нещото.Или пък мъртвеца възкръсва като Спяща красавица,а бе има драма ,емоции ,екшън.Браво Чими,въпреки че аз съм далеч от игралната зала ,съм за принципа и принципала.
- Рут
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 31 яну 2010 20:49
Чими рулс.
Признавам си, че с удоволствие разгледах библейските игри (и дори си харесах твърде идейката), както си признавам, че по отношение на раздела, какъвто е в момента (активните игри), ползвам опцията "маркирай всички като прочетени", за да не ми синее пред очите (ако и да обичам синия цвят).
Е, аз, бидейки тук новак, не съм сигурна дали е редно да давам мнение (извинете ме, в случай, че намирате да не е), но...гласувах анти-спам.
Признавам си, че с удоволствие разгледах библейските игри (и дори си харесах твърде идейката), както си признавам, че по отношение на раздела, какъвто е в момента (активните игри), ползвам опцията "маркирай всички като прочетени", за да не ми синее пред очите (ако и да обичам синия цвят).
Е, аз, бидейки тук новак, не съм сигурна дали е редно да давам мнение (извинете ме, в случай, че намирате да не е), но...гласувах анти-спам.
Твоята правда е вечна правда; И законът Ти е истина.
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Агапе, ако още веднъж напишеш подобно нещо където и да е във форума, ще получиш ОКОНЧАТЕЛЕН и БЕЗВЪЗВРАТЕН бан.
A-G-A-P-E*Q написа:Виолета - "Обич" Да триеш ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ който ми пращаш и да не триеш, моа само да се смея .... От сега и за напред моля да не ме занимаваш с простотията си! - Нямам намерението вече да съм толерантна с човек като теб, на които му е станало ''ХОБИ'' да иска прошка, а да няма поправия, че на всичко отгоре и клеветиш .... /като четох кфи си ги писала на ''Приятел''/ - коет е гнус за Бога .. С други думи казано за балъци от форума които не те познават ... и може да си правиш представления ''Театър'' на тях на мен не можеш!
Така, че излишно е да се бориш с мен и да търсиш да ме злепоставяш, аз не съм ''Павлина, Николина нито Вичка, нит която и да било там от твоите дрешки ... Moлим да не се занимаваш с мен! - Ако действително си Християнка за кфат се представяш..... ако си човек действай както искаш .... - Боли ме фара! Както по-горе споменах Мога само да се смея!!!