Игралната зала и други неща

Информация, свързана с ползването на форума. Моля прочетете. :read:
Правила на форума
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
Отговори

Какъв да бъде разделът "Игрална зала"

Да останат всички игри, включително и с небиблейски тематика
1
13%
Да останат само игрите с библейска тематика
7
88%

Общо гласове: 8

Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
Контакти:

Игралната зала и други неща

Мнение от Чими »

Като един привърженик на демокрацията реших да се допитам до общественото мнение.

Във всяка църква или събрание на хора за предпочитане е да има отделна стая за деца, така че да не вършат детските си работи из цялата зала, а да са в специалната стая.

Когато създавах раздела с игрите, идеята ми беше те да бъдат само с библейска тематика. Нямах предвид там да се пускат теми от рода на: Ти кажи "А", пък аз ще кажа "Б" и така до безкрай. Въпреки всичко искам да разбера и другите мнения, затова пуснах анкета.

Да останат ли всички досегашни игри и да продължават в безкрайността или разделът да бъде само за игри с библейска тематика. Това е въпросът.

Другото, което искам да кажа от тази висока трибуна е:
Простащината и лигавенето повече не се толерират във форума. Има разлика от това да си неук, неграмотен, необразован и от това да се дършиш просташки и лигаво.
Едно време имаше един филм "Шогун", та от там си спомням една реплика, че японците са прост народ и имат прости закони - за всякакво провинение има само едно наказание - смърт. Въвеждаме и тук прости закони, за всяко провинение само едно наказание - смърт. Спам -смърт, лигавене - смърт, копи - смърт, заяждане - смърт, високомерие - смърт, шарения - смърт, кихане -смърт, помръдване - смърт ...

Има една тема, в която са споделени някои добри правила за писане и форматиране на мнение. Може също да я погледнете: http://www.biblefriends.net/viewtopic.php?f=41&t=882
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Потребителски аватар
Приятел
Вяра-Надежда-Любов
Вяра-Надежда-Любов
Регистриран: 24 юли 2009 15:33
характер: Вярва с тези, които обичат.
Контакти:

Re: Игралната зала и други неща

Мнение от Приятел »

Леле тези последните са неумолими... Сигурно и хлъцването влиза в графата :)
Кога една публикация прескача границата за допустимост? Например с копирането на текст и прилагането на mp3 или видео клип към мнението?

"Форумният шах" библейска игра ли е? Ако да, има ли желаещи за партия или турнир?
"Чрез Бог можем всичко, което е по Неговата воля"
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Контакти:

Мнение от Чими »

Недопустимо е системното копиране, което е самоцел, а не допълнение към личното мнение. Границата е твърде широка, разтеглива и размазана, за да се държи народа в страх и подчинение. Форумът - това съм АЗ.

Шахът не е библейска игра, но не влиза във въпросите на анкетата. Въпросът е за игрите от рода на: познай думата - Започва с "Я" и завършва на "бълка".
Потребителски аватар
chernobeleev
Вяра-Надежда-Любов
Вяра-Надежда-Любов
Регистриран: 25 яну 2009 23:06
църква: Неденоминационна църква

Мнение от chernobeleev »

Да живее смъртното форумно наказание!Аз като противник на въвеждането на смертното наказание в българската държава,този път съм за ...Защото обичам приказките и знам много приказки,където или в последният момент идва дьо екс махина, или нещо друго, което осуетява в последният момент Нещото.Или пък мъртвеца възкръсва като Спяща красавица,а бе има драма ,емоции ,екшън.Браво Чими,въпреки че аз съм далеч от игралната зала ,съм за принципа и принципала.
Потребителски аватар
Рут
Вяра-Надежда-Любов
Вяра-Надежда-Любов
Регистриран: 31 яну 2010 20:49

Мнение от Рут »

Чими рулс. :grin:

Признавам си, че с удоволствие разгледах библейските игри (и дори си харесах твърде идейката), както си признавам, че по отношение на раздела, какъвто е в момента (активните игри), ползвам опцията "маркирай всички като прочетени", за да не ми синее пред очите (ако и да обичам синия цвят). :)

Е, аз, бидейки тук новак, не съм сигурна дали е редно да давам мнение (извинете ме, в случай, че намирате да не е), но...гласувах анти-спам. :)
Твоята правда е вечна правда; И законът Ти е истина.
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Контакти:

Мнение от Чими »

Агапе, ако още веднъж напишеш подобно нещо където и да е във форума, ще получиш ОКОНЧАТЕЛЕН и БЕЗВЪЗВРАТЕН бан.
A-G-A-P-E*Q написа:Виолета - "Обич" Да триеш ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ който ми пращаш и да не триеш, моа само да се смея .... ;) От сега и за напред моля да не ме занимаваш с простотията си! - Нямам намерението вече да съм толерантна с човек като теб, на които му е станало ''ХОБИ'' да иска прошка, а да няма поправия, че на всичко отгоре и клеветиш .... /като четох кфи си ги писала на ''Приятел''/ - коет е гнус за Бога .. С други думи казано за балъци от форума които не те познават ... и може да си правиш представления ''Театър'' на тях на мен не можеш!
Така, че излишно е да се бориш с мен и да търсиш да ме злепоставяш, аз не съм ''Павлина, Николина нито Вичка, нит която и да било там от твоите дрешки ... Moлим да не се занимаваш с мен! - Ако действително си Християнка за кфат се представяш..... ако си човек действай както искаш .... - Боли ме фара! Както по-горе споменах Мога само да се смея!!! ;)
Отговори

Върни се в “Информация”