Преди време бях споменал някои правила за писане, но явно се забравиха, затова ще ги напиша тук. Ако мнението ви не отговаря на тези изисквания ще го изтривам, ако някой продължава да не се съобразява с правилата ще го предупредя и ако пак продължава ще получи ... еее да се надяваме, че няма да се стига дотам.
Правилата се отнасят за целия форум с изключение на раздел "Говорилня".
1. Пишете по зададената тема, за лични разговори има лични съобщения има и специален форум "Говорилня". Ако искате да говорите с някой по повод негово изказване, което е извън коментираната тема, вземате цитат и отваряте нова тема. Ако разговорът ви е личен, отваряте я в "Говорилня", ако повдигате различна тема за обща дскусия, отваряте я в подходящия раздел.
2. Забранено е пускането на мнения само с емотиконки или от две думи. Мнения от рода на "Ах", "Ох", "Браво", "Точно така", "И аз мисля така", "Супер" и други подобни или само с емотиконки, палец нагоре, палец надолу, показалец, уста, очи, крака, ръце и други подобни.
3. Забранено е безмислено цитиране на цяло мнение на предишен участник. Ако искате да цитирате някого, ще вземете само онази част, която искате да коментирате. Не виждам защо трябва да се цитира цялото мнение на този, който е писал точно преди вас, мнението му се вижда достатъчно ясно, за да се повтаря още веднъж.
4. Копирани и големи по обем сатии и материали да се пускат само в раздела "Интересни материали". Останалите раздели са за лични мнения и дискусии.
5. Мнения само с цитати от Библията, без обяснения за смисъла и контекста, в който са цитирани ще ги считам за спам и ще ги изтривам.
Най-важното правило: Ако някой пише теми и мнения с цел да се заяжда и да провокира другите, ще получи бан. Това правило се отнася за целия форум, включително раздел "Говорилня".
Прочетете и ТАЗИ ТЕМА
Правила за писане
Правила на форума
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
- Чими
- Проклетник
- Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
- църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
- Контакти:
Правила за писане
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Re: Правила за писане
Не се чудете, ако ви изчезват мнения. Търсете ги в темата "Говорилня". Всички мнения, които не са по зададената тема ги премествам, много скоро ще ми писне да местя и ще почна да ги трия.
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Re: Правила за писане
Пишете по темата, не обсъждайте другите участници и не си говорете в темите, не обиждайте по никакъв начин чуждата вяра.
Някои не обръщат внимание на многокретните ми забележки и могат съвсем искрено да се изненадат.
Някои не обръщат внимание на многокретните ми забележки и могат съвсем искрено да се изненадат.