Раздел "Църкви"

Информация, свързана с ползването на форума. Моля прочетете. :read:
Правила на форума
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
Отговори
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
Контакти:

Раздел "Църкви"

Мнение от Чими »

Реших, че е време за някакви промени във форума.

В съществуващия раздел "Църкви" са създадени подфоруми на всички, които са пуснали тема за своята църква. В тези подфоруми ще има модератори от съответната църква. В тези подфоруми модераторите имат пълни права да се разпореждат с всички теми и мнения, да трият и редактират както сметнат за добре.

Целта на подфорумите си остава същата, получаване на информация за доктрините и вярата на дадената църква. Заедно с това, обаче там могат да се разискват по специфични въпроси от членовете и симпатизантите на съответната църква, обявяване на предстоящи събития и други неща от живота на църквата.

Всички такива по специфични теми или мнения, пуснати в общия форум, ще се преместват в подфорума на съответната църква. Кои мнения за къде са, ще преценявам аз :) След преместване, за подреждането на мненията и темите ще си има грижа модератора.

Въпроси?
- Няма!
Против?
-Няма!

Направено!!!

Отворете раздел "Църкви" и ще видите модераторите на всеки подфорум. Ако модераторите имат въпроси, ще разяснявам как се работи с темите и мненията.

Търси се модератор за форума на Църквата на Адвентистите. Желаещите да изпратят снимка и автобиография :)
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Потребителски аватар
david
Любов
Любов
Регистриран: 11 фев 2006 00:07

Re: Раздел "Църкви"

Мнение от david »

Добре измислено! Делегирай и владей :bravo:
(подмазах се на шефа :mrgreen: )
Ако не достигат мародератори, що не извикаш Гръмотвода, той имаше дарба, жар и е правоверен :yes:
Потребителски аватар
marin
Благоразумие
Благоразумие
Регистриран: 22 май 2008 19:11

Мнение от marin »

4ими защо ми махна една от темите бе дете?
Потребителски аватар
A-G-A-P-E*Q
Вяра-Надежда-Любов
Вяра-Надежда-Любов
Регистриран: 04 сеп 2007 11:02
характер: Ами мразя лъжа и лицемерие
Контакти:

Мнение от A-G-A-P-E*Q »

:) Марин да смятам ли, че си ми дядо? :saint: :p
Офтопик:
ехоо, надявам се, че няма да ми се разсърдиш ако ти обясня с Божия помощ каде в клавиатурата седят буквите "Ч" "Ш" :p
Ами буква "Ч" се намира на бутончето преди цифрата 1
(като пишиш на БГ), а буква "Ш" се намира на бутона с този знак -->>
[

С Христова любов Изображение
:) Обичам да се закачаммм :)
Изображение
Чимко :) липсва ми една усмивка :) да си я срещал случайно в иконките или и нея си затрил..? :)
:119: Иоан 3:16 :119:
http://www.jesuswho.org/bulgarian/nowthat.htm
Потребителски аватар
david
Любов
Любов
Регистриран: 11 фев 2006 00:07

Мнение от david »

marine, чими бяга от училище да модерира форума и едвам смогва, не му се сърди. :grin:
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Контакти:

Мнение от Чими »

marin написа:4ими защо ми махна една от темите бе дете?
Нищо не съм махал 4и4ко, премествам темите където им е мястото
Потребителски аватар
Чими
Проклетник
Проклетник
Контакти:

Мнение от Чими »

Виждам, че светло зеленият цвят на някои остава не дотам разбран, затова обръкам внимание на тази тема.
Всеки подраздел на съответната църква има свой модератор. Модераторът има права само в своя раздел и в никой друг, във всички други раздели няма модератори освен мен. Изборът на модератор на раздел става след като има предложен раздел за съответната църква, след като аз поканя някой, от тази църква да бъде модератор на този раздел и той се съгласи. Засега не всички подраздели църкви си имат модератори, както и не всички модератори са активни и си вършат работата. Това предполага, че може да настъпят промени в нечие модераторстване.
Отговори

Върни се в “Информация”