Чернобелев понякога публичното биене с така наречената пръчка напълно си заслужава повярвай ми хич не му е лесна и на Чими. 100% Един ден и за мене ще има банн защото тука наистина е пълно с глупаци.chernobeleev написа:Ако бях на мястото на Чими ,щях да използвам процедура като лично съобшение на нарушителя с цел ,човека да разбере къде е сбъркал и съответно да се покае ,извини и прочие без да го бият с пръчки пред строя..
Бан
Правила на форума
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
- ОБИЧ
- Любов
- Регистриран: 18 юни 2009 23:31
- име: ЕремиЯ: 29:11-14
- църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
- характер: Mалко Лудичка но ИСТИНСКА Вила
Re: Бан
Христос не само заема вашето място на кръста, а и Своето място в сърцето ви.
- Чими
- Проклетник
- Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
- Контакти:
anahoret
получи постоянен бан за регистриране и писане на нов акаунт като друг потребител.
Новият акаунт е "пимен".
Това са мненията му накуп:
http://www.biblefriends.net/viewtopic.php?f=24&t=2941
получи постоянен бан за регистриране и писане на нов акаунт като друг потребител.
Новият акаунт е "пимен".
Това са мненията му накуп:
http://www.biblefriends.net/viewtopic.php?f=24&t=2941
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
Еремия 33:16
-
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 21 апр 2009 20:26
- име: Боян
- църква: не посещавам
- характер: човешки
форма или съдържание?...
някой ще рече,не само баннатите,че Чими наказва жестоко.ами ако не е така!? ами ако е справедливо,то защо никой не го обяснява!?...
няма да скрия,че справедливо наказаните членове на клуба бяха най-приятелски посъветвани от мене да сменят не формата,а съдържанието на благовестието Христово.какво си мислят,че ще направят тука в клуба членовете,които постоянно си сменяват никовете,но съдържанието на проповедите,тълкуванията на Словото и изобличителните послания си остават едни и същи по съдържание,а не по характер!? на морето дупка!!!...
аз с простия си мозък осъзнах,че да постъпвам тука тука е погрешно.за това прочетох за втори път правилата на клуба и ги запомних до последната йота.как може тези членове с толкова висока интелигентнос да не мога да разталкуват един правелник!? ако правелника казва,че това е "бяло" как така някой член ще казва,че това е "черно"!?...
след като осъзнах грешката с в началото на членството ми в клуба аз смених съдържанието си според правелника.ако той казва "бяло" и аз викам:"бяло е!".какъв е промлема!? ми няма проблем...
има обаче тука "християни тарикати",които не си сменят съдържанието на Христовото благовестие,а само формата.те не са високо образовани,нито са с висок процент на интелигентност,но знаят нещо от "професията на адвокатите",които знаят да тълкуват "наказателния кодекс" /в случая клубния правелник/.за тях са много важни препинателните значи.при тълкуването им винаги важи неписаното правилото,че ако нещо не е позволено,то не означава непременно,че е забранено...
някой ще рече,не само баннатите,че Чими наказва жестоко.ами ако не е така!? ами ако е справедливо,то защо никой не го обяснява!?...
няма да скрия,че справедливо наказаните членове на клуба бяха най-приятелски посъветвани от мене да сменят не формата,а съдържанието на благовестието Христово.какво си мислят,че ще направят тука в клуба членовете,които постоянно си сменяват никовете,но съдържанието на проповедите,тълкуванията на Словото и изобличителните послания си остават едни и същи по съдържание,а не по характер!? на морето дупка!!!...
аз с простия си мозък осъзнах,че да постъпвам тука тука е погрешно.за това прочетох за втори път правилата на клуба и ги запомних до последната йота.как може тези членове с толкова висока интелигентнос да не мога да разталкуват един правелник!? ако правелника казва,че това е "бяло" как така някой член ще казва,че това е "черно"!?...
след като осъзнах грешката с в началото на членството ми в клуба аз смених съдържанието си според правелника.ако той казва "бяло" и аз викам:"бяло е!".какъв е промлема!? ми няма проблем...
има обаче тука "християни тарикати",които не си сменят съдържанието на Христовото благовестие,а само формата.те не са високо образовани,нито са с висок процент на интелигентност,но знаят нещо от "професията на адвокатите",които знаят да тълкуват "наказателния кодекс" /в случая клубния правелник/.за тях са много важни препинателните значи.при тълкуването им винаги важи неписаното правилото,че ако нещо не е позволено,то не означава непременно,че е забранено...
Умът е не само в знанието, но и умението то да се прилага...
- ОБИЧ
- Любов
- Регистриран: 18 юни 2009 23:31
- име: ЕремиЯ: 29:11-14
- характер: Mалко Лудичка но ИСТИНСКА Вила
Здравейте !!!
Чими за колко време получи божия слуга бан та той си беше съвсем новичък тука А и не е лошо мочме
Чими за колко време получи божия слуга бан та той си беше съвсем новичък тука А и не е лошо мочме
Христос не само заема вашето място на кръста, а и Своето място в сърцето ви.
- chernobeleev
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 25 яну 2009 23:06
- църква: Неденоминационна църква
Слава тебе ГОСПОДИ,че Шри не е на мястото на Шефа ,обаче въпреки че мина 1 април ,ще е интересно ако Шри стане шеф за ден ,шестица ее,не ,не повече..shri1 написа:На мястото на Чими, аз бих те наказала Любчо - за разхищение на електронна хартия.
- hard 2009
- Любов
- Регистриран: 21 фев 2009 19:30
- име: Владимир
- църква: Евангелска Петдесятна църква
- характер: надявам се Удобрен от Бога !
И на мене ми се иска да се застъпя за Божия слуга.Все пак, човека искаше да пита, Чими, докога ще трябва да пише само в една тема, ама Чими го нямаше... Пък, ако знаеш, колко много ми се иска точно Божия слуга да си даде мнението в една друга тема, дето наскоро я пуснах, просто не е истина. Ако ти е възможно,Чими, покажи му милост.Чими написа:Bojiqsluga получи бан за несъобразяване с моите решения и спам.
Пиша ви това поради тези, които желаят да ви заблудят;
http://www.vbox7.com/play:41a67ff6
http://www.vbox7.com/play:41a67ff6
- Ralica
- Братолюбие
- Регистриран: 03 апр 2009 11:31
А аз мисля, че след като Божия слуга го няма, форума ще е едно по-спокойно място.
Не ми е приятно да се използват думи като – лъжеучения и лъжеучители във всяка негова тема.
Също думите – антихристи, еретици и тям подобни.
Много е вредно за атмосферата.
П.С.
Просто исках да изкажа мнение, а не да накланям някакви везни в момента.
Не ми е приятно да се използват думи като – лъжеучения и лъжеучители във всяка негова тема.
Също думите – антихристи, еретици и тям подобни.
Много е вредно за атмосферата.
П.С.
Просто исках да изкажа мнение, а не да накланям някакви везни в момента.
Само на Бог да бъде славата!