Проблеми по форума
Правила на форума
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
"Най-после, братя, всичко, що е истинно, що е честно, що е праведно, що е любезно, що е благодатно, - ако има нещо добродетелно, и ако има нещо похвално, - това зачитайте." - Филипяни 4:8
- Чими
- Проклетник
- Регистриран: 14 сеп 2002 23:38
- църква: Църква на Адвентистите от седмия ден
- Контакти:
Проблеми по форума
Вчера и днес имаше проблеми със зареждането на темите. Проблемът беше в сървъра на хостинга, но тъй като се поразболях и вчера ми беше зле, не съм влизал и не разбрах, че има проблем. Днес се обадих и го отстраниха. Благодаря ви за търпението.
"И ето името, с което ще се нарича: Господ е наша правда."
Еремия 33:16
- chernobeleev
- Вяра-Надежда-Любов
- Регистриран: 25 яну 2009 23:06
- църква: Неденоминационна църква
Re: Проблеми по форума
Еее,е най после разбрахме че не си бог,или май не си бог защото боледуваш или си позволяваш да боледуваш.Ако е пролетна умора хубаво ,,обаче е ако е някоя болест свързана с чувства ,емоционално кашляне и притаени въздишки..е тогава работата,както казват някои лекари, работата е сериозна,и аз почвам леко да се притеснявам защото този грип ми е до болка познат и май не се лекува...Господ да бди над теб !
- Тоби
- Благочестие
- Регистриран: 05 сеп 2008 13:54
- име: Мартин Костадинов
Проблеми по форума
Чими,
имам малък проблем с публикуването на нов постинг в темата "Най- интересната тема на планетата".
Виж какво ми показва:
имам малък проблем с публикуването на нов постинг в темата "Най- интересната тема на планетата".
Виж какво ми показва:
Каква е тази грешка в сървъра?Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@forum.varnaflooring.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
При мен няма проблем и мога да публикувам ново мнение. Опитай отново, ако винаги дава грешка, може би проблема е в някоя от картинките или нещо друго от текста на съобщението, което искаш да публикуваш.
- Тоби
- Благочестие
- Регистриран: 05 сеп 2008 13:54
- име: Мартин Костадинов
Да, веднъж качих коментара си, но беше без картинка. Махнах старата и сложих нова в jpg формат, но и тя не стана. Опитвах много пъти.
Ще се помъча още малко.
Офтопик:
- iola
- Братолюбие
- Регистриран: 28 май 2012 21:57
Тъй като съм доказан комп. и нет-"индианец" ,да попитам : само при мен ли не се виждат бутончетата за одобрение и не одобрение + и - ?
И ако другите ги виждат ,а само аз -не ,то какво следва да направя?
- HoOki®™
- Благочестие
- Регистриран: 11 юни 2010 20:11
- църква: Евангелска Петдесятна църква
- характер: Християнин
- Контакти:
След като гласуваш за дадено мнение трябва да изчакаш известно време, за да ти се появят бутоните и съответно да гласуваш пак.iola написа:Тъй като съм доказан комп. и нет-"индианец" ,да попитам : само при мен ли не се виждат бутончетата за одобрение и не одобрение + и - ?
п.п. Дай ми сега плюсче за полезното мнение
- iola
- Братолюбие
Аз пак с моите претенции де ..Имам молба :
Чими ,защо не увеличите броят на "харесванията" -даване оценка на мнения .Харесвам повече от едно на ден ,а мога да "дам оценка " само за едно .За друго мнение -трябва да чакам поне 24 часа...или поне при мен е тъй .
Чими ,защо не увеличите броят на "харесванията" -даване оценка на мнения .Харесвам повече от едно на ден ,а мога да "дам оценка " само за едно .За друго мнение -трябва да чакам поне 24 часа...или поне при мен е тъй .
- Чими
- Проклетник
- Контакти:
Ами има ограничение за да се намалят злоупотребите от някой новопоявил се недоброжелател или когато двама души се опитат да си правят номера. Преди време имаше такива случаи.
Сега намалих ограничението на един час, така че ще можеш да даваш по една оценка на всеки час, но на един и същи човек само по два пъти на ден.
Сега намалих ограничението на един час, така че ще можеш да даваш по една оценка на всеки час, но на един и същи човек само по два пъти на ден.
- iola
- Братолюбие
Благодаря !